transfo.jpg

AVONTUURLIJK AANBOD ZOMER 2020

Deze zomer zullen er opnieuw tal van activiteiten plaatsvinden. Vanaf 3 juli start ons uitgebreid zomer programma waar je bijna elke middag bij ons terecht kan voor een super leuke activiteit. Wij delen deze activiteiten hieronder graag even met jullie mee! 

Wij starten op zaterdag 26 en zondag 27 juni met een KICK OFF! Tijdens de kick off gaat er een SUP initiatie door, hierbij neemt onze monitor jullie mee op het water en leer je stap voor stap de technieken van Stand Up Padeling op het Kanaal Kortrijk - Bossuit.  Inschrijven kan via onderstaande knop!

KAJAK: ELKE NAMIDDAG (UITGEZONDERD MAANDAG)

Alleen in een enkele kajak of met twee in een duo kajak maakt men een tocht op de vaart.

Duur: max 1u, wij voorzien een tijdslot van 1,5u zodanig dat de deelnemers tijd hebben om op het water te gaan met hun kajak.

Leeftijd: Onder de 12 jaar dient een volwassene mee te gaan op het water. Jongeren tussen de 12 jaar en 18 jaar hebben toestemming nodig van een volwassene die eveneens akkoord gaat met ons reglement.

Prijs: €8 / deelnemer

transfo kajak.png
SUP 01.jpeg

SUP: ELKE NAMIDDAG (UITGEZONDERD MAANDAG)

SUP (stand up padeling) is een nieuwe activiteit die monmenteel zijn opmars maakt! Met een opgeblazen SUP board kan men een tocht maken op het kanaal.


Duur: max 1u, wij voorzien een tijdslot van 1,5u zodanig dat de deelnemers tijd hebben om op het water te gaan met hun SUP.


Leeftijd: Onder de 10 jaar dient een volwassene mee te gaan op het water. Jongeren tussen de 12 jaar en 18 jaar hebben toestemming nodig van een volwassene die eveneens akkoord gaat met ons reglement.

Prijs: €8 / deelnemer

AQUAPISTE:  IEDER WEEKEND (IN VERLOF PERIODE ELKE MIDDAG)

Een avontuurlijke hindernissenpiste boven het water! De deelnemers dienen de hindernissen tot een goed einde te brengen zonder in het water te vallen.

Leeftijd: Vanaf 8 jaar, kunnen zwemmen is VERPLICHT.

Duur: max 1u

Prijs: €8 / deelnemer

Aquapiste coörperatie 2.jpg
Hoogtouwenparcours Transfo 17.JPG

TOUWENPARCOURS: ELKE ZONDAG NAMIDDAG

Een via ferrata langs de prachtige site van de Transfo.

Leeftijd: vanaf 8 jaar (laag touwenparcours), vanaf 12 jaar (hoog touwenparcours).


Duur: ongeveer 1u, inclusief uitleg van de monitor


Prijs: €8/pp tot 12j en €12/pp vanaf 12j

Reserveer op voorhand om zeker te zijn van een plaatsje! (reserveren kan ook aan het zomerterras).

SNORKELPLONS: ELKE ZONDAG NAMIDDAG

Snorkelen in een unieke tank op de transfo! Neem een plons in een duiktank van 15m diep. Met een snorkel en een duikbril kan je het spectaculaire Atlantis ontdekken. Deelnemen kan vanaf 10 jaar materiaal hebben we vanaf maat 36 zwemvliezen. Eigen materiaal mag ook gebruikt worden.


Duur: 1u


Prijs: €10 / deelnemer

Huur pak ( indien gewenst ) : €15
 

INSCHRIJVEN TER PLAATSE
onderwaterbelevenis-duiktank.jpg
WhatsApp Image 2021-06-09 at 10.00.25 (3).jpeg

TRANSFO CIRCUIT: ELKE DAG

een interactieve tocht met een tiental opstellingen/proeven die te vinden zijn in verschillende gebouwen of unieke locaties op de site. Met je gezin of groepje wandel je van de ene proef naar de andere opdracht en zo ontdek je Transfo op een actieve manier, plezier gegarandeerd! Jong en oud trotseren samen de uitdagende opdrachten waarbij teamwork centraal staat.

Leeftijd: mogelijk met kinderen vanaf 6j

Duur: ongeveer 2 uurtjes

Prijs: €40 / groep (max 6 pers. per groep)